Sebevýchova Teorie a praxe pedagogického ovlivňování sebe sama - Zvírotský, Michal (Grada, 2020)
​Chcete vědět, proč musí být člověk vychováván i v dospělosti? A proč by měl každý vychovávat především sám sebe? Zajímá vás, jak na to? Tato ojedinělá publikace vás seznámí s pedagogickými, psychologickými, filozofickými a dalšími aspekty výchovy sebe sama.
Keywords: Andragogika; Psychologie odborná