Bez smilování - Schaffhausenová, Joanna (Metafora, 2019)
Policistka Ellery Hathawayová a agent FBI Reed Markham mají na krku dva nové složité případy. Strhující volné pokračování detektivky Noc, kdy zemřela Bea Nesbitová.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky