Management kvality a rizik psychiatrické péče - Žaludek, Adam (Grada, 2020)
Kniha přináší čtenářům z řad lékařů, sester, studentů medicíny a vedení nemocnic přehled trendů v oblasti řízení kvality a rizik zdravotní péče a možností jejich uplatnění v psychiatrii. Jsou zmíněny i některé specifické přístupy, které jsou známy v zahraničí (například Lean, Six sigma), a příklady jejich implementace do českých podmínek.
Keywords: Organizace, management, statistika