Záchranná stanice pro zvířátka - Mazlivý pejsek - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2020)
Máte rádi zvířátka a dobrodružství? S Amálkou, Robinem a Jáchymem zažijete úžasné příhody na záchranné veterinární stanici. Dozvíte se, jak to dopadne se zachráněným bíglíčkem Fidem, se zraněným srnečkem Ríšou a také s křečkem, kterému nebylo dobře.
Keywords: Čtení s poučením; Příběhy, deníky