Magická knihovna - Zeno, Alexander (Bambook, 2020)
Lucka se nudí!!! Dokud neobjeví tajné dveře do knihovny knihoven. Právě tady se Lucka stává knihovnickým učněm. Na cestě do budoucnosti, do minulosti i po obřím glóbu musí čelit velkému zlu, které chce magickou knihovnu zničit. Pro její záchranu musí Lucka napnout všechny své síly a odhalit důležitá tajemství skrytá v knihách. Podaří se jí uspět?
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky; Příběhy, deníky