Medicína přírodních léčivých zdrojů minerální vody - Jandová, Dobroslava (Grada, 2019)
Publikace, která na trhu s odbornými knihami dosud chyběla. Informace o pitné léčbě a koupelích s využitím přírodních léčivých zdrojů minerálních vod v ní najdou lázeňští lékaři, specialisté v oboru FBLR, rehabilitační pracovníci, ale i internisté, gastroenterologové, nefrologové, lékaři zabývající se terapií metabolických chorob a praktici.
Keywords: Fyziatrie, rehabilitace, balneologie