Byznys má duši Jak úspěšně obchodovat a nezaprodat přitom duši - Cohen, Alan (Metafora, 2019)
Chcete úspěšně podnikat, a přitom si zachovat duševní integritu a nezradit svou duchovní cestu? Celosvětově uznávaný kouč a učitel Alan Cohen na mnoha příkladech ukazuje, že je to možné. Představuje navíc deset široce rozšířených mýtů, které tomu brání. Jakmile si je uvědomíte, dokážete přijmout skutečnost, která je vám nakloněná víc, než se zdálo.
Keywords: Sebepoznání; Prezentace; Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace; Štěstí a pozitivní myšlení