Prchavý čas světla Man Ray a Lee Millerová a jejich osudové setkání v Paříži - Scharer, Whitney (Metafora, 2019)
Podmanivý příběh Lee Millerové, modelky časopisu Vogue, známé fotografky a partnerky slavného surrealisty Man Raye, zachycuje především jiskřivou romanci dvou výrazných osobností a neopakovatelnou předválečnou atmosféru bohémské Paříže.
Keywords: Biografické romány; Memoáry, osobnosti a osudy; Světová současná beletrie