Mystický léčitel: Játra Odpovědi na otazníky kolem nemocí a stavů jako ekzém, psoriáza - William, Anthony (Metafora, 2019)
Zachraňte svá játra a ona zachrání vás! Další kniha Anthonyho Williama z řady Mystický léčitel, tentokrát zaměřená na játra a otázky kolem tohoto zásadního orgánu našeho organismu, nabízí nový pohled na funkce jater i na péči o ně. Zjistíte, že zdravá játra můžou významně proměnit váš život k lepšímu.
Keywords: Zdraví a životní styl; Alternativní léčení