Katarze - Sigurđardóttir, Yrsa (Metafora, 2019)
Detektiv Huldar a dětská psycholožka Freyja musí zastavit nemilosrdného vraha, který chce jediné: aby jeho oběti trpěly a litovaly. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet, za co jste se kdy měli omluvit.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky