Nekonečně dlouhé odpoledne Spletitý detektivní příběh vetknutý přímo do srdce amerického snu - Vesperová, Inga (Metafora, 2021)
Léto roku 1959. Sunnylakes je předměstská čtvrť plná přátelských lidí a krásných domů. Když ale jednoho dne zmizí Joyce Haneyová a zůstane po ní jen krev na podlaze, americký sen se promění v noční můru. Všichni ti přátelští lidé totiž mají svá tajemství. A v centru vyšetřování se ocitá pomocnice Ruby, která o jejich tajemstvích ví úplně všechno.
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky