Zázračné štěňátko - Malá baletka - Dazeová, Hayley (Bambook, 2020)
Rozárka, Jenda a zázračné štěňátko Šmudlík se spolu vydávají na další napínavou výpravu. Kouzelný pejsek je přenese do divadla, kde právě probíhá zkouška baletu. Společnými silami pak pomohou baletce Elišce překonat trému z vystoupení.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; První čtení