Zázračné koťátko - Splněné sny - Dazeová, Hayley (Bambook, 2020)
Další příběh kamarádek Olivie a Ely a jejich kouzelného koťátka Mazlinky. Tentokrát spolu prožijí velké dobrodružství v zákulisí talentové soutěže Hledá se hvězda.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; První čtení