Smrt jako umění - Anholt, Laurence (Metafora, 2019)
Pragmatická vyšetřovatelka, opírající se v životě i v práci o přísnou logiku, a podivínský detektiv, který věří především ve vlastní intuici - seznamte se s Shanti a Cainem, dvojicí vyšetřovatelů nové detektivní série Policajtka a mystik. V prvním společném případu musí vyřešit vraždu známé umělkyně na její vlastní vernisáži.
Keywords: Krimi, detektivky