Týna a Bzuk - Případ ujetejch robotů - O'Donnell, Liam (Bambook, 2019)
Blíží se Mistrovství bojových robotů, ale Mazákov děsí tajemný hacker zvaný Kodex. Když mu starosta neustoupí, hrozí příšerkám Lavinové hory strašný osud. Nejlepší čmuchalové základky Štěrkokydy, Týna a Bzuk, se musí utkat s nebezpečnými bojovými roboty i žravými knihami, aby vyřešili tenhle ujetej případ a zachránili město.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Příběhy, deníky