DPH 2019 - zákon s přehledy - Dušek, Jiří (Grada, 2019)
V osvědčené publikaci autor na schématech názorně "zobrazuje" zákon o DPH. Úplné znění platné k 1. 1. 2019 je doplněno schématickým znázorněním nejčastěji používaných paragrafů zákona. V příloze jsou uvedeny formuláře.
Keywords: Daně