Účetní případy pro praxi 2019 - Hruška, Vladimír (Grada, 2019)
Potřebujete získat praxi při řešení různých účetních operací? Kniha nabízí časté účetní případy podnikatelů členěné podle jednotlivých účtových skupin. Je aktualizována podle předpisů pro rok 2019. Poslouží nejen účetním praktikům, ale i studentům a ostatní odborné veřejnosti.
Keywords: Účetnictví