Daňové zákony 2019 úplná znění k 1. 1. 2019 - Marková, Hana (Grada, 2019)
Získejte úplná znění všech daňových zákonů k 1. 1. i 1. 2. 2019. Díky doprovodným komentářům vám bude publikace také významnou pomůckou pro sledování změn, ke kterým dochází v daňové oblasti. Novelizovaný text vyznačen odlišným typem písma! Včetně všech čísel zákonů! S nejobsáhlejšími komentáři změn!
Keywords: Daně