Mystický léčitel: Štítná žláza a její léčba - William, Anthony (Metafora, 2018)
Příčině vzniku chronických onemocnění štítné žlázy a nová cesta ke zdraví Od autora bestsellerů Mystický léčitel a Mystický léčitel: Léčivá síla ovoce a zeleniny
Keywords: Zdraví a životní styl; Alternativní léčení