Volá Berlín - Durham, Kelly (Metafora, 2018)
Mladá Američanka se snaží přežít uprostřed nacistického Německa... Zvítězí se loajalita, láska či zdravý rozum? INSPIROVÁNO SKUTEČNÝM PŘÍBĚHEM
Keywords: Beletrie; Historické romány; Světová současná beletrie