Písařka ze Sieny - Winawerová, Melodie, Rose (Metafora, 2018)
Pro milovníky románů Dívka s perlou nebo Cizinka. ​Strhující milostný příběh a napínavý historický detektivní příběh, spojující dva lidi napříč časem.
Keywords: Beletrie; Historické romány