Gala Dalí - Domingo, Carmen (Metafora, 2017)
Kým by byl geniální Salvador Dalí bez své životní lásky a múzy? Gala už není jen múza. Není pouze žena. Gala je konečně román.
Keywords: Biografické romány; Memoáry, osobnosti a osudy; Světová současná beletrie