Stíny před úsvitem - Swan, Teal (Metafora, 2016)
Kniha nabízí komplexní sadu 29 praktických "nástrojů", ze kterých si každý může pro sebe vybrat ty pravé. Tealina slova vám budou rezonovat v duši ještě dlouho poté, co tuhle knihu dočtete a povedou vás na cestě ke štěstí a sebelásce - bez ohledu na to, kdo jste a čím jste si v životě museli projít.
Keywords: Harmonie těla a duše