Pamatuji si vás všechny - Sigurđardóttir, Yrsa (Metafora, 2015)
U ledového islandského fjordu leží vesnice duchů. Královna islandské krimi přichází s mrazivým thrillerem, poprvé bez právničky Tóry, ale i tak naberete dech až na konci.
Keywords: Krimi, detektivky