Bohyně nestárnou - Northrupová, Christiane (Metafora, 2016)
Tajný recept na zářivou vitalitu a zdraví, inspirace pro ženy všeho věku. Od autorky světoznámého bestselleru ŽENA: TĚLO A DUŠE.
Keywords: Harmonie těla a duše