Vivienne Westwoodová - Westwoodová, Vivienne (Metafora, 2015)
Vivienne Westwoodová je jednou z ikon současnosti. Módní návrhářka, aktivistka, spolutvůrkyně punku (a jeho proslulé image), globální oděvní značka, ale také babička, jednoduše opravdová žijící legenda.
Keywords: Biografické romány; Memoáry, osobnosti a osudy