Cartierova panteřice - Des, Hortsová, Stéphanie (Metafora, 2015)
Zrodí se nový styl, vyjde nová hvězda. Podivuhodný příběh Jeanne Toussaintové, šperkařky králů. Žena, která se stala klenotem firmy Cartier.
Keywords: Biografické romány; Memoáry, osobnosti a osudy; Světová současná beletrie