Mata Hari - Braganceová, Anne (Metafora, 2014)
Barvitý příběh slavné femme fatale. Tak dlouho o sobě spřádala legendy, až se sama stala legendou.
Keywords: Biografické romány; Memoáry, osobnosti a osudy; Světová současná beletrie