Cesta k vnitřní síle - Berger, Barbara (Metafora, 2004)
Změňte své myšlení, změníte svůj život.Toužíte po lásce? Chtěli byste víc peněz? Pevnější zdraví? Lepší práci? Výborně! To všechno můžete mít. Cokoli si usmyslíte, můžete také USKUTEČNIT.
Keywords: Harmonie těla a duše