Sport a jóga - Haichová, Elisabeth (Metafora, 2014)
Dokonalý soulad ducha a těla přináší dokonalé zdraví. Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
Keywords: Sport; Harmonie těla a duše