Zapomenutá tajemství hovorů s Bohem - Braden, Gregg (Metafora, 2015)
Skrytá síla krásy, požehnání, moudrosti a bolesti. Jaké zázraky nám dnes mohou přinést velká tajemství modlitby? Kniha je od stejného autora: Matrix: Božský zdroj, Hluboká pravda, Bod obratu.
Keywords: Harmonie těla a duše