Tajemství energie - Svirinskaja, Alla (Metafora, 2013)
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
Keywords: Harmonie těla a duše