Cítím se vždy skvěle, Intuice jako dar 2. Vjem - Adam, Evan (Přemysl Dvořáček - Adam Evan, 2026)
Miluji intuici srdcem a vnímám její ryzí kvalitu, která podporuje v mysli vývoj upřímné představivosti. Mohu činit s její pomocí důležité kroky v životě.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení