Jak vybudovat úspěšný tým - Daniel, Coyle (Nakladatelství Audiolibrix, 2022)
Proč některé skupiny lidí překonají samy sebe a dokáží toho mnohem víc, než byste od jejich členů čekali? - ODKUD POCHÁZÍ SKVĚLÁ KULTURA? - JAK JI VE SVÉ SKUPINĚ BUDOVAT A UDRŽOVAT? - JAK ZMĚNIT KULTURU V TÝMECH, KTERÉ POTŘEBUJÍ OPRAVIT? Nahlédněte do nitra nejúspěšnějších organizací světa - včetně amerických námořních jednotek Navy SEALs, společnosti Google či basketbalového týmu San Antonio Spurs - a odhalte, co stojí za jejich úspěchem. Daniel Coyle demystifikuje proces budování kultury tím, že identifikuje tři klíčové dovednosti vytvářející soudržnost a spolupráci, a vysvětluje, jak se různorodé skupiny učí fungovat jednotně. Na příkladech internetového prodejce Zappos, komediální skupiny Upright Citizens Brigade či odvážného gangu zlodějů šperků autor nabízí konkrétní strategie, které spouštějí proces učení, podněcují spolupráci, budují důvěru a podporují pozitivní změny. Coyle prezentuje a analyzuje užitečné příběhy o selhání, na nichž demonstruje, co nedělat, řeší běžné nástrahy a sdílí rady, jak reformovat toxickou kulturu. KULTURA NENÍ NĚCO, CO JSTE - JE TO NĚCO, CO DĚLÁTE.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance