Lék proti vyhoření - Emily, Ballesteros (Nakladatelství Audiolibrix, 2026)
Zbavte se vyhoření, vybudujte si odolnost a žijte spokojenější život Budíte se ráno s nechutí? Máte pocit, že nikdy nestíháte a musíte pracovat i po večerech a o víkendech? Chtěli byste toho víc podnikat, ale cítíte, že už nemáte odkud brát? Přijde vám chřipka jako vítaná přestávka? Pokud jste na některou z otázek odpověděli ano, nejspíš potřebujete lék proti vyhoření. Emily Ballesteros vám představí různé druhy vyhoření i jejich specifika a zároveň poskytne ucelený přehled rad a jasných technik, které můžete hned aplikovat ve svém životě. Vše podkládá vědeckými výzkumy, poznatky z psychologie práce a zkušenostmi z dlouholeté praxe s klienty. Naordinujte si Lék proti vyhoření. Naučí vás zvládat psychické vyčerpání v kultuře neustálého přepracování a chronického přetížení. A umožní vám vrátit do života klid a naplnění. Naučte se například: - jak poznat rozdíl mezi "obyčejným" stresem a vyhořením, - že vyhoření nepřichází jen z přepracování, - jak o sebe pečovat v různých oblastech života, protože bublinková koupel není vše, - jak se zbavit návyků, které vás udržují v chronickém stavu vyčerpání, - jaké nástroje využívat v práci, abyste toho na talíři neměli neustále tolik, - jak si vytvořit udržitelnou rovnováhu mezi pracovním a osobním životem, - jak si stanovit své osobní a profesní hranice bez pocitu viny, - jak zvládat stres a odpoutat se od stresorů.
Keywords: Zdraví a životní styl; Sebepoznání; Uvědomělý život; Úspěch a motivace