Emoční inteligence - Goleman, Daniel (Metafora, 2011)
IQ není zdaleka tak důležité jako EQ! Nové vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Komunikační dovednosti