Mistrovství - Robert, Greene (Nakladatelství Audiolibrix, 2023)
Jestliže se všichni rodíme v podstatě se stejným mozkem, s víceméně stejnou konfigurací a kapacitou pro dosažení mistrovství, proč v celé historii skutečně vynikl a realizoval tuto potenciální schopnost jen omezený počet lidí? Z praktického hlediska je to pro nás ta nejdůležitější otázka." - R. Greene MUSÍ SE ČLOVĚK JAKO GÉNIUS NARODIT, NEBO SE JÍM MŮŽE STÁT? STOJÍ SNAD ZA MISTROVSTVÍM TALENT NEBO GENIALITA, JEŽ JE NUTNÉ ROZVÍJET? Každý z nás má v sobě potenciál stát se Mistrem, tvrdí Greene. Je možné se naučit tajemství oboru, který si člověk vybere. Co je pro to třeba udělat? Podrobit se učednické praxi, vstřebat skryté znalosti, kterými oplývají lidé s dlouholetými zkušenostmi, překonat konkurenty v genialitě a rozbít zavedené vzorce. Studujte proto cesty k mistrovství Alberta Einsteina, Charlese Darwina, Leonarda da Vinciho a devíti současných Mistrů, s nimiž byly pro tuto knihu vedeny rozhovory. Nechte se ke své úlevě přesvědčit, že úroveň vaší touhy, trpělivosti, vytrvalosti a sebedůvěry nakonec hraje v dosahování úspěchu mnohem větší roli než pouhé myšlenkové schopnosti. S pocitem motivace a nabití energií totiž dokážete překonat téměř cokoli. POTŘEBUJEME ZNOVU NAJÍT CESTU KE KONCEPTU MISTROVSTVÍ, JENŽ NÁS PŘED MNOHA MILIONY LET DEFINOVAL JAKO DRUH. Autor bestsellerů 48 zákonů moci, 24 zákonů svádění a 33 zákonů války ROBERT GREENE strávil celý život studiem mocenských strategií. Jeho knihy mají silné zastánce ve světě byznysu a jsou oceňovány nejrůznějšími odborníky, od válečných historiků až po největší hudebníky. Nyní se s vámi podělí o tajnou cestu k velikosti. S tímto průvodcem se naučíte, jak v sobě odblokovat vášeň a stát se Mistrem.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance