Zaměřte svou pozornost - Michael, Hyatt (Nakladatelství Audiolibrix, 2020)
Každý z nás má k dispozici 168 hodin týdně, ale to nám nestačí, nebo ano? Práce pohlcuje téměř veškerý náš čas - lidé v mnoha profesích a ve vedoucích funkcích v ní tráví 70 i více hodin týdně. Přesto pochybujeme o své produktivitě. Zároveň přicházíme o drahocenný čas, který bychom mohli trávit s rodinou, přáteli, koníčky nebo při inspirativním odpočinku, ačkoliv právě díky všem těmto věcem je náš život jedinečný. Nejproduktivnější podnikatelští lídři uznávají, že produktivita neznamená udělat víc věcí. Produktivita znamená udělat ty správné věci. Znamená začínat každý den s čistým štítem a končit ho s pocitem spokojenosti, úspěchu a s ušetřenou energií. Znamená více úspěchů za cenu menší námahy. Tato kniha vám ukáže, jak na to.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance