Příchozí 2 - Uctívači Kruhů - Poklop, Vladimír (Kopp, 2021)
Tlak organizace Kruhů na začlenění Marka a Alana do své struktury sílí. Oba se musí podrobit nátlaku a vyrazit do Centra na letní sraz nových adeptů. Odhalují zde historii Kruhů a jejich cíle. Připravené testy a konfrontace jejich vlastností s ostatními adepty je dostává postupně do izolace. Dokáží pomoci dívce, které hrozí větší nebezpečí než jim? Není to jen další test, který má za cíl odhalit jejich skutečné schopnosti? Nic není, jak se zdá a platí jediné pravidlo - "Nikomu nevěř a neukazuj, co skutečně umíš."
Keywords: Sci-fi, fantasy