Matematika s nadhledem od prváku k maturitě, 10. díl Stereometrie I - Pomykalová, Eva (Fraus, 2020)
Nová čtrnáctidílná řada učebnic matematiky tematicky pokrývající středoškolské učivo potřebné ke složení maturitní zkoušky z matematiky navíc s online procvičováním ZDARMA. 10. díl obsahuje cvičení k tématu stereometrie.
Keywords: Ostatní