Rekonstrukce rodinného domu 100+5 tipů, 3., aktualizované a rozšířené vydání - Perlík, Martin (Grada, 2019)
Rodina Přestavělových, která právě koupila rodinný dům a plánuje jeho opravu, má podobné starosti jako vy. Zalistujte knihou a přesvědčte se sami. 105 tipů, které naleznete v knize, vás provede rekonstrukcí rodinného domu od počátečního propočtu, přes projekt a stavební úřad, až po samotnou stavbu.
Keywords: Hobby; Stavebnictví