Stručný manuál úspěšného lenocha Jak dostat od života, co chcete - Hebnar, Jan (Grada, 2019)
Jak získat od života, co chcete, a přitom se nenadřít víc, než je nutné? Pokud si potřebujete v životě ujasnit své cíle a zvolit si ty správné postupy a metody, jak jich dosáhnout, je tato kniha přesně pro vás!
Keywords: Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení