Na vrcholu Posuňte své možnosti, vyhněte se vyhoření a dosáhněte nejlepších výsledků díky nové vědě o úspěchu - Stulberg, Brad (Grada, 2019)
Chcete trvale dosahovat vysoké výkonnosti, aniž by se zvýšené úsilí podepisovalo na vašem zdraví a celkové odolnosti? Autoři této knihy zkoumali desítky příběhů špičkových sportovců, manažerů, umělců či vědců a ve své knize odkrývají tajemství jejich úspěchu.
Keywords: Sebepoznání; Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace