Království poníků - Kouzelný závod - Ryderová, Chloe (Bambook, 2020)
Uprostřed moře leží kouzelný ostrov poníků, kde se právě chystají Královské hry. Celý ostrov však zůstává v ohrožení po zmizení osmi kouzelných podkov. Dokáže lidská dívka Filipka, jejímž posláním je podkovy najít a Rytířov zachránit, vypátrat další ztracenou podkovu?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy