Království poníků - Nečekané přátelství - Ryderová, Chloe (Bambook, 2020)
Uprostřed moře leží kouzelný ostrov poníků. Ten se však ocitne ve velkém ohrožení, když se náhle ztratí osm čarovných podkov. Naštěstí přichází na pomoc holčička Filipka. Podaří se jí spolu s princeznou Romanou z královské rodiny poníků ostrov zachránit?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy