Know-how lektora klinické praxe - Reľovská, Martina (Grada, 2020)
Kniha řeší výuku klinické praxe z pohledu lektora v souladu s nejnovějšími poznatky pedagogické praxe a s důrazem na individualitu žáků. Nabízí praktické informace o problematice vedení klinické praxe. Proces vzdělávání v této oblasti se zaměřuje na rozvoj kognitivních, psychomotorických, interpersonálních a organizačních dovedností.
Keywords: Sestra