Teorie sociální práce I Sociální práce jako profese, akademická disciplína a vědní obor - Mátel, Andrej (Grada, 2019)
Publikace zahrnuje základní teoretická východiska sociální práce pro studenty oboru. Sociálním pracovníkům může přinést aktuální odborné diskurzy na mezinárodním poli této disciplíny.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník