Strašidla z Vidlákova - Vaněček, Michal (Bambook, 2020)
Na hradě Vidlákov žijí strašidla Mlhulena, Bouchal Škrtislav, Ohníček a Smrádek. Spolu s kastelánem jsou všichni trochu smutní, protože na hrad nejezdí skoro žádní návštěvníci, a tak strašidla nemají koho postrašit a vylekat. Ovšem nenadálá školní výprava rozjívených žáků dodá všemu korunu! Jste zvědaví, jak to celé se strašením dopadne?
Keywords: Dětská literatura; Dobrodružství, napětí, fantasy