Hoď se do pogody - Pogodová, Sandra (Cosmopolis, 2019)
Většina lidí má tátu, ale já mám tatu. Můj tata je, jak to říct... přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Toto není ani tak kniha, jako dokořán otevřené okno do našeho obýváku. Vítejte! Doporučuji odskočit si, pak se posadit, slabší nátury se prosím přikurtují, a můžeme začít. Přísaháme s tatou, že všechny příběhy, které zde vyprávíme se opravdu staly.
Keywords: Humor, satira; Memoáry, osobnosti a osudy