Přerovnáno I. - Miroslav, Komínek (Pracovna, 2023)
Přerovnáno I nabízí skutečné příběhy strážníků městské policie z Přerova tak, jak je přinesla každodenní služba - někdy vážné, jindy úsměvné, často překvapivé. Nahlédněte pod pokličku městského života očima těch, kteří ho mají každý den "přerovnané".
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Humor, satira; Memoáry, osobnosti a osudy